Som transvestit med egen hemsida, har jag fått en hel del förfrågningar från media. Det har varit framförallt tv-bolag som velat göra mer eller mindre seriösa dokumentärer, men även tidningar. Då jag blev helt öppen för min omgivning först 2007, var tv lite skrämmande för mig.  När det gällde tidningsartiklar hade jag nog gärna ställt upp för att kunna minska fördomar. I båda fallen var jag dock livrädd att bli felciterad eller framställas på ett sätt jag inte ville. Jag hade ingen erfarenhet av hur man hanterade media och jag hade inget som helst förtroende för dem. Det har alltid känts som de gör lite vad de vill, bara de får en artikel som säljer. Jag kände därför att om jag ska vara med på något så måste det finnas en mening med det. Det var ju framförallt ett budskap jag ville ha ut för att minska fördomar. Därför har jag valt att endast ställa upp på ett fåtal saker och dem kan ni se här nedan.

Transpersoner inom teater och film- Uppmärksamhet både på gott och ont.

Artikeln publicerades i Västgöta Tidningar ( 4-lokaltidningar i skaraborg) 2008-02-08. Jag fick en förfrågan om att göra en reflektion över pjäsen ”La cage aux folles” på Skövde stadsteater, ur ett transperspektiv. Jag såg pjäsen och träffade huvudrollsinnehavaren samt skrev artikeln (OBS utan en massa redigering).

Amelia nr:6 1a mars   2007

Hösten 2006 fick jag en förfrågan om att ställa upp i en artikel om oväntad vänskap i Amelia. Jag tyckte det lät som en bra vinkling på en artikel, där inte fokuset var transvestism. Det blev samtidigt ändå möjligt att få med lite relevant information om transpersoner.

Transvestism- så funkar det

Denna dokumentär visades som en del i programmet Fråga Olle dokumentären i kanal 5 i december 2003. Medverkar gör transvestiterna Sara Lund, Moa Andersson, Anne samt jag själv Lindali. Sara och Moa valde här att gå ut helt öppet med sin läggning. Sara har senare förekommit flitigt i media. Anne pratar också lite i dokumentären medan jag själv valde att endast synas i bild lite då och då.
Det här är troligen den bästa och mest seriösa svenska dokumentären om transvestism som gjorts.