blank dagbok 2003-03-28 En helt otrolig dag när jag äntligen förverkligade en av mina allra största transdrömmar. Den att spela tennis som tjej iförd tennisklänning och allt. En av mina allra bästa vänner en ”vanlig” killkompis (för övrigt den enda kompisen som vet om mitt transande) ställde upp som motståndare. Förutom att det känns helt otroligt att en sk ”vanlig” kompis ställer upp så var det ju bra spelmässigt också eftersom vi är jämnbra. Min lilla fantasi som tog fart för ca 1 1/2 år sedan när jag första gången vågade mig ut som tjej inkluderade också bra spel med bra tempo i bollarna, vilket det blev.
Det här var om inte det bästa jag gjort som tjej så näst intill, kändes verkligen superhärligt.
Skulle va kul att veta vad killarna på banan intill tänkte särskilt som vi började ta kort helt plötsligt. Kanske trodde de jag var en lovande tjejspelare hi hi.