Den 12-14 November deltog jag i en healing kurs på Ramsbergsgården. Det hela var mycket intressant och kul å det var väl första gången en transa gick en sådan kurs kan jag tro. Utbildningarna som finns där är mycket seriösa för att vara i ämnen som av många kanske kan anses som lite flummiga. De flesta lärarna är från England och själva skolan ägs av det kända mediumet Colin Fry. Vi blev ganska få på kursen å därför deltog även mediumet Jane som bor på gården. George Cranley var helt otrolig som lärare och underbar humor som gjorde kursen oförglömlig. Innan jag åkte hem på söndagen passade jag även på att ta en sittning för Jane. Där hon bland annat förmedlade budskap från min morfar (mycket av det hon sa visade sig sedan stämma på morfar som jag aldrig träffat). Fick även budskap från självaste Lasse Maja som visade sig vara en av mina guider (guider är något vi alla har runt omkring oss som ett slags skyddsandar). MAn får väl ta allt med en nypa salt men det var ju mycket som stämde på morfar så varför skulle inte detta kunna vara sant. I alla fall var det han som som försökt få mig dit och troligen därför jag intresserat mig så för hans levnadsöde. Var mycket andra intressanta medelanden jag också fick men som jag väljer att behålla för mig själv.