I lördags var det dags för ytterligare en slags milstolpe i mitt transliv. Min mamma har ju visserligen träffat mig många gånger som Lindali men vi har aldrig varit utanför antingen mitt eller hennes hem förut. Mycket tack vare att jag berättade för mammas väninna för några veckor sedan så kunde det nu bli av. Mammas väninna hade inna n detta bara träffat mig 1 ggn tidigare som Lindali, men det var på hennes förslag som vi nu gjorde slag i saken. Planerna var att åka till Jönköping så vi skulle slippa träffa folk vi känner och där skulle vi gå en sväng på a6 och sedan åka vidare in till staden för att käka på en kina restaurang. Det blev dock en ganska kort sväng på köpcentret eftersom det stängde en timma innan vi hade trott. På Kina restaurangen blev vi dock kvar ett bra tag å där bestämde vi oss också för att avsluta kvällen med att gå på bio. Filmen vi såg var Strandvaskaren som väl inte var någon riktig höjdare. På det hela taget så kändes det inte som någon av dem var nervös att gå med mig. Mamma var dock mycket observant på om någon kollade på mig. Givetvis var det en del som gjorde det men sen vet man ju inte varför dom kollar som jag sa till mamma. Vid det här laget vet jag att jag passerar ganska bra och visst kan någon enstaka säkerligen i vissa lägen genomskåda mig men dom är nog gansak få. Som transvestit vill man ju gärna va lite elegant klädd och sminka sig måste man ju i princip göra för att se riktigt kvinnlig ut. Att man är uppstylad å ser bra ut är ju också en anledning till att både killar o tjejer kollar. Sen finns det ju säkert också dom som anar något men inte kan peka på vad. En trevlig kväll blev det alla fall och jag tror att det jag och min mamma nu gjorde är ganska unikt. Väldigt få transor vågar ju tala om att dom är transvestiter för sina föräldrar å ännu färre vågar gå ut tillsammans med dem ombytta.