Igår blev det en tur till Jönköping men inte för att besöka kompisen som jag brukar, utan för att träffa alla styrelsemedlemmar i fpe-s som hade förlagt sitt möte dit i helgen. När jag hade satt mig i bilen på parkeringen kom plötsligt 3 killar ut från en trappuppgång som jag först inte kände igen men de kom mot mig där jag satt å då såg jag att det var 3 personer jag känner mycket väl å som vet vad jag har för bil. Dessa personer är säkert inte heller de bästa att få veta om min transvestism, så det var inte helt utan oro som jag märkte att den ene killen gick till sin bil som var parkerad bredvid min men han verkade knappt märka att jag satt i bilen. Däremot tyckte jag att de andra två kollade lite på mig där jag satt å försökte se ut som jag grejjade med något. Kan inte tro att de kände igen mig men de undrade säkert vem det var i min bil. Därefter blev det en tur till Rebecka som hade lite svårt att bestämma sig om hon skulle hänga med ut. Så på lördag kvällen mötte jag upp styrelsen för att gå ut och käka. Bord hade bokats på ett dansbandsställe som låg nära deras hotell och hette Melody tror jag. Rebecka ville inte med dit eftersom hon inte tyckte om stället. Å sanning å säga så var det väl vare sig rätt åldersgrupp eller musik för några av oss. Publiken var väl typ 40-60 år. Men det bjöds på buffé för en överkomlig penning som vi tuggade ner i våra hungriga bukar. I Vanlig ordning orkade inte LindaE äta upp sin mini portion jag undrar var hon får all energi ifrån egentligen för inte kommer den från den lilla mängd mat hon äter. Önskar jag kunde äta så lite. Innan jag, Vickan å Lina kom därifrån han jag bli uppbjuden två gånger av ett par gubbar i 50-55 års åldern, dom fick givetvis nobben men kul på ett vis för det är ju nått slags kvitto på att man gör en bra kvinno immitation så att säga. Därefter blev det en liten promenad till ”Huset” som är det stora discoteket för folk i våran ålder i Jönköping. Själv har jag varit där med kompisen några gånger men går man själv med en killkompis så smälter man ju in så bra att dom inte fattar att man är transvestit. Så nu var det ju lite spännande att se hur folk i den rätt kyrkliga staden Jönköping skulle reagera på flera transvestiter. Jag ,Lina och Vickan fick ett nästan oväntat vänligt bemötande och det blev nog faktiskt en av de roligaste kvällarna man haft ute på ett vanligt uteställe. Flera tjejer kom fram till oss och överöste oss med komplimanger som det bara var att suga åt sig. Fick även tel numret till en av dom hoppas det är en som vågar hålla kontakten å inte en tjej som inte vågar svara när man ringer. En kille i garderoben när vi skulle in hade uppmärksammat vickan å Lina å frågade mig om jag var med det sällskapet, när jag svarade jajjamen med basröst blev han lite förskräckt å sa Ooops å tog med sig sin tjej en bit bort å konstaterade att jag också var transa. När vi skulle gå därifrån på natten var det många som ville prata å tala om hur coola vi var. Halvvägs tillbaka till hotellet möter vi ett gäng med danska killar och en tjej som visar sig va från min hemstad. Det visar sig också att hon är lika gammal som jag men jag kände inte igen henne och inte riktigt hennes namn heller men jag har nog hört det. Hon ville bra gärna veta vad jag hette men det talade jag ju inte om. Hon trodde först jag var mycket yngre men jag gav henne den ledtråden på slutet att jag också var 30 i år. Ska kolla upp i mina gamla skolkataloger hur hon såg ut förr tror jag. När vi kom tillbaka till hotellet gick vickan å Lina å lade sig för att orka med morgonens möte. LindaE och Eva var dock kvar en stund å vi snackade med några som hade varit på dansbandsstället å nån skum beundrare som LindaE å eva släpat med sig. När jag stod där och försökte förklara vad transvestism är för en rejält berusad kille som var lite småjobbig om än inte otrevlig. En sån där som är nyfiken men inte kan ta till sig information pga att han är för full. Rätt vad det var kom det in en ganska söt tjej i 20-25 års åldern å frågade om någon kunde låna en mobiltelefon eftersom hennes mobilpengar var slut. Då frågar killen som jag pratade med om hon också var transa eller om hon var en riktig tjej. Först fattade hon inget eftersom hon typ bara hade sett mig och inte hajjat att jag inte var nån riktig tjej. Men jag lånade ut min mobil å under tiden som hon inte lyckades nå dem hon skulle så blev hon väldigt nyfiken på mig. Så jag fick förklara lite vad transvestism var å fick massa trevligt smicker tillbaka. Därefter följde en långpromenad till min bil som jag hade parkerat en bra bit bort åtminstone om man har högklackat på sig. Mötte ingen på vägen å sedan åkte jag hem i mörkret. Var dock ganska pigg så det gick bra men det här kommer nog kännas av i veckan eftersom jag jobbar tidigt. Men en hellyckad kväll var det.