Arkiv för september, 2005

Får besök hemma


lördag, september 24th, 2005

dagbok 2005-07-09Har funnit två vänner i min hemstad som känner till mina båda sidor och denna kväll hade jag bjudit hem dom. Det känns ganska fantastiskt att kunna vara ombytt inför sina ”vanliga” vänner utan att det känns konstigt eller märkvärdigt vare sig för mig eller dom. Blev en mycket trevlig kväll med mycket trevliga samtal.


På födelsedagskalas i Göteborg


lördag, september 17th, 2005

dagbok 2005-07-09Åkte igår en liten tur till Göteborg för att fira min goda väninna Anneli. Vistelsen blev dock ganska kort eftersom sena tåget hem går redan 21:30 på lördagar. Dessutom skulle jag hälsa på en vän i en närbelägen stad innan jag åkte hem. Men jag hann alla fall käka en otroligt god tårta och även att ge lite healing till värdinnan. Förutom det gick jag min första tipspromenad inne i en liten etta. Många trevliga nya bekantskaper där så det var lite synd att man inte kunde vara med längre. På tåget på väg till kompisen kom det in ett gäng ungdomar i 20 årsåldern några av dem hade tydligen varit på Carlstens fästning. Alltså där Lasse Maja satt fången under många år på 1800 talet. Mycket riktigt började den ena tjejen också berätta att krösa maja eller vad han hette hade suttit där, innan hon kom på att han kallades lasse maja och inget annat. Ganska lustigt att sitta och lyssna en meter ifrån dem satt ju jag en livs levande transvestit som de inte märkte alls. Efter en trevlig dinering på en kina restaurang med min kompis så bar det hem igen. Skönt å komma ut lite som Lindali igen även om det långt ifrån var så längesen som dagboken här kan antyda. ska försöka få in lite händelser dessemellan på min vanliga hemsida snart.


Healingkurs 9-11 september


fredag, september 9th, 2005

blank dagbok 2005-07-08Gick steg 2 kursen i spirituell healing på Ramsbergården. Har väl inte praktiserat så mycket sen jag tog den första kursen i november förra året och ville därför försöka komma igång igen med steg två. Som vanligt hade jag några härliga dagar på gården och även om vi var få på kursen så hade vi kul och det kändes som jag fick betydligt bättre kontakt och känsla för healing den här gången. Ska bli intressant att försöka träna lite mer på folk därhemma. Jane Lyzell var lärare för kursen och det skötte hon alldeles utomordentligt.
blank