fredag, december 31st, 2004

blank dagbok 2004-05-06I December blev det två resor till stockholm och en till Göteborg. den 12-14 åkte jag upp till Stockholm för att gå på Miss drag queen of the year festen på Fredagen och Julbordet som Lina arrangerat för sitt nätverk på lördagen. På fredagen blev det först lite kina käk på en restaurang vid zinkens damm. Sedan tågade jag, Lina och Pia vidare till Miss Drag queen of the year festen. En fest som blev riktigt trevlig eftersom rätt person vann tävlingen (Myshow här på qx). På lördagen var jag å Lina ganska sega så julmarknaden på skansen som vi hade tänkt besöka blev det inget av. Däremot han vi med en liten sväng på julmarknaden i gamla stan innan vi tog oss till restaurang Catelain för att äta julbord. Tyvärr blev vi bara 5 stycken vilket var lite synd eftersom det var mycket god mat till ett för stockholm väldigt bra pris. Efter maten drog vi iväg till Ängelen som är en vanlig hetero klubb i gamla stan. Där dök det genast upp en kille som försökte påkalla min uppmärksamhet. I vanlig ordning ignorerade jag honom å pratade istället lite med Pernilla som stod bredvid mig och var den enda riktiga tjejen av oss. Detta fick tydligen killen som försökte ragga på mig att tro att jag var lesbisk så han frågade vad jag var intresserad av. Eftersom vi var ett helt gäng trodde jag att han genomskådat även mig så jag sa att jag är en vanlig heterosexuell transvestit och tänder alltså enbart på tjejer. Hans svar blev då ungefär ojdå var du också en transa jag trodde du var lesbisk.

På Fredagen helgen efter detta åkte jag till Sabina i GBG för att prova balklänningar inför balen vi ska gå på strax efter nyår. Det blev en mycket trevlig dag med mycket provande i diverse butiker. Själv har jag ju redan klart med klänning men Sabina behövde ju ha en men det blev inget köp denna dag ( Mer om balen komme innom kort).

I år firade jag och mina föräldrar Julafton hemma hos mig för första gången. Eller rättare sagt vi började med att äta mat hemma hos dom men när det var dags för julklappar befann vi oss hemma hos mig. Hade lite förhoppningar om att få kunna fira som tjej även i år men eftersom pappa inte var så pigg på detta avstod jag. Men farsgubben ville snart hem så min ömma moder skjutsade hem honom för att sedan återvända till mig. När hon kom lagom till Karl-Bertil Jonsson på tv så hade jag fixat iordning mig å fått på mig min nya Cheongsam (kinesisk aftonklänning). Så en liten stund som Lindali fick jag även denna dag.

Nyårsfirandet blev som numera traditionen bjuder hemma hos Lina i Stockholm. Det är nu tredje året vi firar ihop och som tjejer. Som vanligt hade hon fixat till en utmärkt måltid, denna dag i form av bland annat Oxfilé och Klyftpotatis. Övriga som var med och firade var LindaE och Rosita samt Pernilla. Innan tolvslaget tog vi oss in till stockholm city för att fira in det nya året på Blue Moon bar som är ett vanligt heteroställe. Den här kvällen med uppträdande av Shirley Clamp. Det var dock ett uppträdande som vi bara lyckades se knappt fem minuter av eftersom vi var där lite väl sent, sådär en 23:15 tiden. Vid tolvslaget var stället fullkommligt packat så det var inte mycket plats man fick å hela tiden kom massa folk som ville förbi. Det blev dock till slut en trevlig kväll och bl.a. träffade jag en mycket trevlig tjej i toalett kön som jag samtaade med en lång stund. Tyvärr hade hon ju pojkvän som alla snygga tjejer brukar. En annan rolig händelse var när Pernilla fastnade med Peruken i en kavajknapp tillhörande en kille som gick förbi. Efter att ha fejkat att det gjorde ont kom hon till slut loss. Ytterligare en rätt osannolik sak inträffade när LindaE pratglad som hon är fick för sig att samtala med en söt mörkhyad tjej som satt framför henne. Hon började med att säga – egentligen ska man ju inte fråga en mörkhyad var hon kommer ifrån för hon kan ju komma från Somalia och bo i Sollentuna. Då brister tjejen ut i ett asgarv å talar om för Linda att hon är uppväxt å född i Somalia och jobbar i Sollentuna. Eftersom det bara är jag som inte dricker fick jag denna gång ställa upp på att köra. Något som jag inte är vidare glad i eftersom jag inte är van att köra i storstäder och dessutom ser dåligt å helst undviker nattkörning. Det gick dock rätt så bra eftersom Lina guidade hur jag skulle köra. Kvällen han bli morgon och kl 06 öppnade vi åter dörren till Linas lägenhet och lade oss för att sova