söndag, februari 22nd, 2004

blank dagbok 2003-12-05 Förra helgen åkte jag till Göteborg med en ”vanlig” killkompis som känner till Lindali, vi hade en trevlig dag i storstaden och efter att kompisen köpt massa löpar skor gick vi på bio kommer inte ihåg vad den hette nu men det var en svensk rätt bra film. Därefte bar det iväg till moviline där jag införskaffade lite nya dvd filmer.
Väl ute från affären ringde Kirsten som jag hade bestämt att gå ut med på kvällen. Kanske var det för att det var fredag den 13e som jag mötte två människor som jag känner som mitt manliga jag. Den första mötte jag i trappuppgången på morgonen när jag skulle iväg, Han kände säkert inte igen mig och verkade inte reagera så heller. Det är sällan man möter någon i trappan men numera känns det inte särskild märkvärdigt jag bryr mig knappt.
För att återgå till mötet med Kirsten så skulle jag hämta min packning på stationen och kompisen skulle fara hemåt. Så Kirsten skulle köra oss dit. På vägen till bilen blir kompisen stoppad av en kvinna som frågar efter vägen till någon restaurang. När jag kollar bakåt ser jag att kvinnan är en person jag känner mycket väl, hon verkade dock inte notera mig alls men jag hade nästan lite lust att gå fram och hälsa.
På kvällen hämtade vi även upp ytterligare en transa ”jennifer” å tillsammans åkte vi iväg till Gretas där vi hade en oerhört trevlig kväll, bilden här bredvid är på mig och Natalie som var en av två tjejer vi träffade och partade med där.

Denna helgen hade jag egentligen knappt ens tänkt transa men så blev jag bjuden ett överraskningskalas för Anne som fyllde 40 år.
Det blev en mycket trevlig kväll med många nya och gamla trevliga personer att prata med. Verkligen glad att jag åkte till slut men nu är jag trött.