Arkiv för januari, 2004

Shopping i Göteborg


tisdag, januari 6th, 2004

dagbok 2003-12-05 Igår blev det en tur till Göteborg för att träffa Hedda. Vi gick runt och shoppade och kollade i affärer samt satt på ett par cafeér och pratade och hade allmänt trevligt. En mycket lyckad dag med en mycket go och trevlig tjej o söt som ni ser på bilden :-)

Nyårsfirande 2003


måndag, januari 5th, 2004

blank dagbok 2003-12-05 Kanske börjar bli dags för en liten sammanfattning av mitt nyårsfirande. det började med att jag åkte till Lina i stockholm den 27e tror jag det var. Det var lördag eftermiddag när jag var framme och planen var att åka till Kinks and Queens på kvällen. Visserligen ingen klubb jag känner mig speciellt hemma på men allt är ju trevligt med rätt sällskap. Lina hade pussel med sin bil och därför blev det Lindas bil vi åkte till Kinks i. Kvällen blev trevlig trots ett litet irritationsmoment i form av en naken Janne kopia som sprang runt. Innan hemresan försökte vi komma in på spy bar men det var stört omöjligt denna kväll.
På söndagen kom vi upp väldigt sent och åkte därför in till stan som killar för att kolla i lite affärer. Vi köpte inget utan avlutade kvällen med att se filmen ”Fäst vid dig” som faktiskt både jag och Lina var överens om var en bra film. Cineaster som vi är men långt ifrån alltid överens om vad som är bra och dåligt.
På måndagen jobbade Lina och det var riktigt busväder ute så jag valde att stanna hemma i Linas lägenhet nästan hela dagen. En sväng till badhuset och lite bastubadande han jag dock med.
På Tisdagen begav jag mig in till staden som Lindali för en liten shopping tur med Magdalena. Det blev dock inget köpt men trevligt hade vi. På kvällen fixade jag iordning lite käk åt stackars Lina som jobbat 07-19 två dagar i rad.
På onsdagen kom Madde och Linda. Nyårfirandet började med en delikat trerätters middag som Lina hade tillagat. Sedan bar det av in till staden och klubben Connection. Det var en mycket blandad publik där vilket jag tyckte var trevligt. Många snygga tjejer i vackra klänningar extra härligt då att ”nästan” få vara en av dom själv. Även om jag själv kanske hade den maffigaste klänningen på plats så var det som sagt många tjejer med vackra klänningar så jag kände mig inte överklädd. Strax innan 12 såg jag en otroligt vacker tjej inne på damtoaletten, tänkte först gå fram till henne men vågade inte riktigt eftersom det var fler på toan och hon såg inte direkt uppåt ut. senare på kvällen fick jag dock se att hon var där med troligen pojkvännen men medans han hämtade ut deras jackor passade jag på att gå fram till henne och tala om att hon var vackraste tjejen på plats och önskade gott nytt år. Då sken hon upp lite och önskade mig det samma. Fast jag skulle givit rätt mycket för att höra hennes tankar efter det. Jag menar hon var ju säkert inte van vid transor och att det då helt plötsligt dyker upp en tjej med basröst och ger henne komplimanger hi hi.
Natten avslutades som alla andra dagar hos Lina med Transkatten Greger sovandes intill mig.