Arkiv för juni, 2003

Lindali krockar med rådjur


lördag, juni 21st, 2003

dagbok 2003-06-21 Ännu hånar oturen mig. Efter en oerhört trevlig midsommar min första som tjej åker jag hem med en liten oro att kanske åka i en poliskontroll vilket skulle kännts lite pinsamt tjejklädd. Men vad händer jo upp på vägen kommer ett rådjur och utan en chans att hinna bromsa skickar jag mitt andra rådjur med bara några månaders mellanrum till de sälla jaktmarkerna. Bilen tog dock mer skada denna gång :-(
Efter mig stannade två killar som hjälpte mig leta efter rådjuret men ingen kommentar om min klädsel trots att jag inte gjorde något för att dölja rösten. Jaja jag är van vid otur så det är väl bara att konstatera att det har skett och det blev som det blev inget att gråta över man kan ju inte backa tiden och jag hade ju ändå inte hunnit stanna.

Köper Tjejglasögon i Borås


söndag, juni 1st, 2003

dagbok 2003-06-01 Ännu en trevlig helg är till ända. Det började på fredagen då jag åkte för att hämta mina glasögon som var färdiga. Jag fick 3 par för priset av ett vilket gjorde det värt att åka till Borås. Ett par killglasögon i unisex modell samt ett par silouette tjejglasögon samt ett par unisex solglasögon. Det blev även lite strövande på knalleland med Moas manliga alter ego och den sammes två döttrar.
På lördagen åkte jag till min kompis som känner till Lindali sidan. Vi käkade ute strövade på stan och lyssnade lite smått på Da Buzz som spelade på en scen. På kvällen mötte vi upp Emma en jättetrevlig tjej som jag lärt känna via Sylvia. Hon kunde dock inte vara med så länge men vi han med en timme på en pub och sedan ytterligare en timmes dansande på ett vanligt uteställe. När Emma hade gått dansade vi vidare till strax innan stängningsdags. Musiken var suverän 80-tals musik hela kvällen precis som det ska va. Precis tvärtemot förra gången jag och kompisen var ute då vi knappt kunde dansa för att det bara var tjötmusik dvs rap.
Avslutade med att provsmaka en blåbärs milkshake på en inte alltför obekant hamburgerkedja.
Börjar allt mer tycka att vanliga heteroställen är de roligaste att gå på kändes helt underbart att se hur bra man passerar.