Arkiv för mars, 2003

Spelar tennis som tjej


fredag, mars 28th, 2003

blank dagbok 2003-03-28 En helt otrolig dag när jag äntligen förverkligade en av mina allra största transdrömmar. Den att spela tennis som tjej iförd tennisklänning och allt. En av mina allra bästa vänner en ”vanlig” killkompis (för övrigt den enda kompisen som vet om mitt transande) ställde upp som motståndare. Förutom att det känns helt otroligt att en sk ”vanlig” kompis ställer upp så var det ju bra spelmässigt också eftersom vi är jämnbra. Min lilla fantasi som tog fart för ca 1 1/2 år sedan när jag första gången vågade mig ut som tjej inkluderade också bra spel med bra tempo i bollarna, vilket det blev.
Det här var om inte det bästa jag gjort som tjej så näst intill, kändes verkligen superhärligt.
Skulle va kul att veta vad killarna på banan intill tänkte särskilt som vi började ta kort helt plötsligt. Kanske trodde de jag var en lovande tjejspelare hi hi.

Går på klubb som Lindali med ”vanlig” kompis


måndag, mars 3rd, 2003

blank dagbok 2003-03-03 Ännu en helg har passerat. Fredagen blev denna gång Lindalis dag.
Jag ringde kompisen som bor i en större stad en bit härifrån. Detta är den enda kompisen från mitt sk ”normala” liv som vet om Lindali (han har träffat Lindali 4 ggr varav 3 ggr har varit hemma hos någon av oss och en gång har vi varit på bio). Min kompis är liksom jag heterosexuell och är väl liksom jag inte så glad i om man skulle få ett rykte om att vara homosexuell. detta är ju något som skulle kunna uppstå då allmänheten ju oftast tror att man måste vara homo om man transar, vilket ju inte är fallet. Men jag kan numera alltså åka dit som tjej eller kille och vi kan träffas och umgås som vanligt utan att vi knappt tänker på hur jag ser ut då jag kommer längre.
I fredags ringde jag alla fall upp honom och vi bestämde att jag skulle åka dit och att vi skulle ut och käka. Jag sa inte att jag skulle komma dit som tjej men det gjorde jag. Innan jag åkte dit åkte jag till ett shoppingcenter och handlade lite smink av en hjälpsam butiksarbetare. Därefter åkte jag och kompisen in till centrum av staden och åt kina mat, efter det bestämde vi oss för att gå på bio vilket vi gjorde. När bion var slut beslutade vi oss för att gå på ett helt vanligt uteställe. Detta kändes även för mig lite nervöst då jag aldrig varit ute på en vanlig hetero klubb som ensam transa. Men det gick bra som det gör för det mesta. Kompisen märker ju att i princip ingen reagerar på att jag skulle va något annat än tjej så han verkade inte heller särskilt nervös. Musiken på stället var dock under all kritik hmmm vet inte om man börjar bli gammal men jag kan inte hitta rytm att dansa till Rapp o hipp hopp alla fall.
Hur som helst en rätt fantastisk kväll troligen inte många transvestiter som kan gå ut och umgås som vanligt med sina ”vanliga” kompisar , detta är något jag absolut aldrig trodde skulle hända.

P.S bilden är inte från den kvällen