Arkiv för juni, 2002

Freddie Wadling.


söndag, juni 16th, 2002

Vaknade på morgonen nyfiken på dagens kommande strapatser. Tåget gick klockan 13:35 och före detta skulle jag fara hem till mina föräldrar och inmundiga ett skrovmål i sedvanlig ordning. Farsan misstänker nu att mamma vet mer om mina små utflykter än han får veta vilket inte är bra. Lite jobbigt att han ska va så nyfiken man är ju för sjutton vuxen liksom. Som vanligt skulle han tjata om mina naglar och hur löjligt det såg ut kändes lite jobbigt.
Väl framme i storstaden skulle jag så äntligen få träffa en jättegullig tjej som jag träffat på via qx (hbt samhälle på nätet). Vi pratade några timmar över lite fika. Även Alexandra dök upp vilket var trevligt eftersom jag inte räffat henne på länge.
Efter detta var det så dags att ta tag i förvandlingen till tjej igen, jag skulle denna gång träffa Anne Cecilia för första gången (hon visade sig vara en mycket trevlig och hjälpsam tv).
Från början var det tänkt att vi skulle ut på en klubb jag inte varit på tidigare men vi hamnade på en mycket trevlig gårdsfest istället där det var uppträdande av många duktiga musiker och dansare som antingen hörde till gården eller var vänner med någon som bodde där. Störst trängsel vid scenen blev det dock när Freddie Wadling gjorde ett bejublat framträdande. Nöjda med kvällen så långt åkte vi vidare till en klubb en liten bit därifrån. Där en god vän till Anne Cecilia mötte upp. Det visade sig vara en trevlig klubb med bra stämning även om det var lite väl mycket killar där för min smak, men jag hittade tre trevliga tjejer som jag dansade med i alla fall, vilket förgyllde kvällen.
Klockan var väl 3 på morgonen när jag Körde Annes bil hemmåt och insåg att ännu en lyckad helg som tjej snart var till ända.


Live med mamma.


söndag, juni 9th, 2002

Så hände de äntligen någonting på helgen igen. Dagen började med att mamma skulle komma på besök och se mig ombytt för första gången ”live”. Det kändes lite speciellt att öppna dörren för henne som Lindali men hon reagerade positivt och tyckte jag gjorde mig bra som tjej.
På kvällen var jag bjuden på grillfest i staden J hos en person jag pratat med på nätet. Var helt övertygad om att det var en kille och därför först väldigt tveksam till om jag skulle åka. Jag ringde i alla fall upp och det visade sig vara en mycket trevlig tjej.
Det blev dock bara jag av de tillfrågade som vågade komma men vad gjorde det vi hade en mycket trevlig kväll.
Efter grillningen gick vi en promenad i det lilla förortssamhället, tjejen som jag hälsade på var nog lite nervös att gå ut med mig av förståeliga själ, dels var det ju i hennes hemområde och sen hade hon ju aldrig träffat någon transvestit förut. Först mötte vi några som inte reagerade och jag trodde det skulle gå lika bra som vanligt. Men med rosa klänning drar man nog blickar lite extra till sig och vi fick höra lite fnissande, visst ger det självförtroendet en liten knäpp och man inser att man aldrig kan passera för alla, men egentligen kvittar det ju för det var ändå härligt att få gå i solen en varm sommarkväll iklädd klänning. Min värdinna hade också stor behållning av vår lilla promenad och efter mycket prat om allt mellan himmel och jord, kunde vi konstatera att vi haft en mycket trevlig kväll.


Stadsutflykt.


torsdag, juni 6th, 2002

Igår var det så äntligen dags för en ny liten utflykt som tjej. Denna gång var siktet inställt på att prova lite peruker i staden J.
Från början var det tänkt att jag skulle hämtat upp en tjejkompis på vägen men hon hade insjuknat under natten och kunde därför inte följa med. Jag stod då i valet och kvalet om jag skulle åka eller inte, visserligen har jag ju bl a åkt tåg på egen hand som tjej men då har det varit för att på slutmålet träffa någon.
Denna gången skulle alltså bli första gången i dagsljus på helt egen hand.
Man märker nu att ju varmare det blir ute ju svårare är det att byta om hemma eftersom man ju är tvungen att sätta på sig täckande killkläder över vilket i sin tur ser rätt konstigt ut nä det är så varmt ute. Hur som helst gjorde jag så och gick ut till bilen där jag kvällen innan förberett mig genom att ta med en kasse med sminkbortagning och vatten samt handuk, handväska, skor och annat man kan behöva. Det är som ni märker lite komplicerat ibland att va tv.
Hur som helst hittade jag en p-plats efter vägen där jag sminkade iordning mig, när jag i princip var klar men fumlade med att få bröstproteserna på plats under den tajta toppen, ser jag i backspegeln att en bil ställt sig precis bakom mig (hur länge han stod där vet jag inte) men jag fumlade på mig skorna och släppte proteserna för att snabbt komm iväg till en annan plats. Hittade snart en stor yta bakom en mack där jag kunde göra mig klar ostört.
Därefter bar det iväg till staden J. Eftersom jag är ganska dålig på att hitta i den här staden visste jag knappt var perukaffären låg och knappt heller var jag skulle parkera. Hittade alla fall en parkeringsruta och upptäcker att jag sitter mitt emot en busskur där en äldre dam sitter och stirrar antagligen eftersom jag fumlade med sakerna i bilen och dröjde med att komma ut. Svassade alla fall ut i min lila knäkorta kjol och manliga skor för att fixa p-biljetten, gick sedan tillbaka och satte mig i bilen för att byta skor. Tanten i buskuren undrade säkert vad jag sysslade med egentligen men det bjuder jag på.
Därefter gick jag på stan som vilken tjej som helst och som vanligt reagerade inte en enda möjligen får man någon blick från någon ibland men om det beror på att man ser bra ut eller om de har genomskådat mig det vet jag inte.
Hittade alla fall överaskande lätt till perukaffären och väl där blev jag väl emottagen denna gång av kollegan till den trevliga personen som hjälpte mig förra gången. Provade lite olika och köpte även två med mig hem bl a den på bilden.
Sedan bar det hemåt igen och ganska stressad bytte jag om och såg till så allt smink var borta innan jag närmade mig hemtrakterna och dagens arbetsinsats.