Arkiv för april, 2002

Berätta för mamma.


lördag, april 27th, 2002

Berättade om min lilla hobby för mamma. Egentligen hade jag inte tänkt berätta allt samma dag men eftersom hon blev så orolig var jag tvungen. Jag började med att säga att det finns någonting som du inte vet om mig som jag skulle vilja berätta. Det är egentligen helt oskyldigt men ändå ganska tabu. Sen sa jag det rakt ut bara jag är transvestit och hon blev nog lite schockat. Jag förklarade att jag ju fortfarande är samma person och att det inte innebär att jag vill byta kön utan att jag kort och gott mår bra av det.
På natten hade hon tydligen funderat rätt mycket och ringde ledsen upp mig på förmiddagen. Jag fick återigen förklara att det inte va hennes fel och att jag gör det för att det är en krydda på livet mm.
Hon lugnade sig och vi får väl se vad som händer.


Idrottsdag.


söndag, april 21st, 2002

Efter en hektisk idrottsdag beslutade jag mig för att återigen gå ut som tjej. Kvällens begivenhet var en openminded kväll på ett vanligt uteställe i en närbelägen stad. Jag försökte förgäves få tag i någon som ville hänga med. Men jag visste att några jag pratat med på rfsl skulle vara där.
Eftersom det inte är så lätt att få till sminkningen i ett mörkt garage ombesörjde jag detta i min lägenhet, trots att det nästan är dumdristigt eftersom det tvingar mig att gå ombytt nerför flera trappor där jag närsomhelst kan möta grannar. Jag lyckades ta mig ner till garaget utan att möta någon och sen bar det iväg.
Väl framme och inne på stället fick jag se en kille jag känner mycket väl och höll nästan på att hälsa på honom när jag kom på mig och hjärtat skuttade några extra varv. Chansen att han skulle ha känt igen mig är i princip obefintlig så länge jag inte öppnar munnen. Jag behövde dock aldrig oroa mig för han var på väg ut och jag kunde slappna av.
Hälsade på några rfsl personer och satte mig sedan lite för mig själv då en gubbe i 50 årsåldern kommer fram och ger mig massa komplimanger, jag undviker att svara utan nickar bara, vill ju inte förstöra hans illusion. Samtidigt känns det ju lite dumt för även om jag varit en tjej i 25 års åldern vilket jag ser ut som hade jag ju inte varit intresserad av en sådan gamling. Mannen sätter sig i hörnet en bit ifrån mig och jag pustar ut ett par sekunder innan han vänder sig mot mig och säger -unga tjej du är verkligen jätttevacker.
Tala om att bli grundlurad, efter ytterligare ett litet tag försöker han påkalla min uppmärksamhet igen och frågar om han kan flytta närmare varpå jag reser mig och går till ett annat hörn av lokalen.
Hittar ingen att föra något längre samtal med. Finns visserligen ovanligt gott om snygga tjejer på plats men blyg som jag är vågar jag mig inte fram (konstigt egentligen man vågar gå ut som tjej men man vågar inte prata med snyggingar när man ser dom, skumt).
Precis när jag är på väg att åka hem kommer ytterligare en kille jag träffat på rfsl fram och hälsar och vi pratar oss igenom ett par timmar innan jag drar mig hemåt. Kanske inte direkt den roligaste kvällen hitills ute som tjej men ändå på något sätt en ny utmaning avklarad. Alltid lite extra lurigt att transa i hemtrakterna och att dessutom göra det utan att träffa någon man känner väl.


Shopping igen.


fredag, april 12th, 2002

Det är fredag och jag ger mig av för ytterligare en utmaning modell större.
För ungefär en vecka sedan fick jag ett medelande på en sajt för lesbiska och bisexuella tjejer, som jag besöker rätt ofta. Meddelandet var från en tjej som gärna ville shoppa med mig och efter några telefonsamtal beslöt vi oss för att träffas idag.
Jag blev lite sugen på att våga ta tåget från hemtrakterna så två dagar tidigare hade jag fixat lösa biljetter allt för att slippa prata på tåget. Jag inriktade mig på ett tåg och gick upp tidigt för att hinna med det, grundsminkade mig i min lägenhet och gick sedan ner till garaget och fixade resten. Klädvalet blev i stort sett det samma som förra gången jag shoppade på dagen dvs ett par lila dambyxor och ett cerise färgat cardigan set, samt mina högklackade boats.
Blev väldigt stressad och han inte riktigt iordning utan fick köra i bra fart till tågcentralen. På gatan mötte jag en bil vars förare jag känner väl men han kan nog inte ha kännt igen mig möjligen bilen.
Väl där såg jag tåget försvinna precis när jag joggat upp på perongen. Nu började jag fundera om det verkligen var så smart det här. Med nöd och näppe lyckades jag dock hinna med nästa tåg. Inne i tåget var det ingen direkt som reagerade, en kille höll till och med upp dörren och såg belåten ut. Jag valde att sätta mig mitt emot en söt tjej som såg harmlös ut. När konduktören kom fick jag dock öppna munnen, för biljetterna jag köpt gällde inte för detta tåg. Detta gjore att tjejen mitt emot kolllade lite på mig vilket hon gjorde lite då och då under resan. Kändes som hon var lite nyfiken men ingen av oss sa något. Väl framme i storstaden igen mötte jag min nya väninna. Vi gick runt i diverse affärer men köpte ingenting.
Eftersom det var middagstid tog vi en andhämtningspaus på en icke allt för okänd hamburgerkedja. Tanken var sedan att vi skulle gå till en affär som min väninna ville kolla vilket vi gjorde men strax intill den låg en affär med balklänningar.
Jag har alltid haft en ouppnåelig dröm om att få ha på mig en sådan och nu stod jag alltså i en sådan butik för första gången. Vi kollade på dem med nedsatt pris först och visst fanns där en del snygga men ingen sån där pang blåsa. Precis innan vi skulle gå kollade vi även igenom dom nyaste klänningarna. Jag fick då se en sådan klänning som jag haft i mina fantasier och blev helt begeistrad. Min väninna föreslog att jag skulle prova den,något jag aldrig gjort med tjejplagg i butik tidigare. Jag var väl tveksam och vågade väl inte riktigt, dessutom var den ju inte direkt plånboksvänlig. Så vi gick en sväng till väninnans favoritbutik och kollade utan att köpa något.
Efter en liten uppmuntrande knuff i ryggen gick vi tillbaka. Jag tog då mod till mig och frågade om det var ok om jag provade den vilket det var. Den vänliga kvinnan i butiken hade alltså inga problem med detta. Efter diverse ordnande fick jag så detta omöjliga att bli sant.
Jag insåg att det nog var nu eller aldrig om jag skulle ha en sån här fantastisk pryl, särskilt med tanke på alla studenbalar som är i antågande. Eftersom det var kärlek vid första ögonkastet beslöt jag mig för att leva på vatten och bröd ett tag och köpte den.
Ut ur butiken gick jag med ett saligt leende på läpparna och en mysrysande känsla i kroppen.
Sedan fick jag träffa min väninnas man och en kompis till dem som vi åkte hem till. Där blev jag sedan för första gången sminkad av någon som verkligen kan det dessutom satte hon upp mitt hår i en fest frisyr. Sedan var det bara att ta på sig den nästan overkligt härliga klänningen igen. Resultatet finns att beskåda på galleri 8.
En fantastisk dag och definitivt inget köp jag kommer ångra.


Pizza.


torsdag, april 4th, 2002

Torsdag och nytt projekt på gång. Utmaningen denna gång låg i att kl 16 i gassande solsken köra till närbelägen ort för att bjuda en tjejkompis som jag chattat med på en lesbisk chat på pizza. Denna skulle vi sedan sluka i oss i hennes studentbostad.
Detta blev alltså första gången som jag i dagsljus skulle transa i mina egna hemtrakter vilket krävde vissa förberedelser. Min första tanke var att jag skulle sminka mig i garaget och även byta om där men eftersom det var lite folk i rörelse blev det lite uppdelat. Grundmaken dvs concealer och puder tog jag på hemma sedan tog jag på mig strumpbyxor och knäkort svart klänning för att sedan täcka över med jeans och tröja. Smink och övriga attiraljer packade jag ner i en väska och gick till garaget. I garaget tog jag på mascara och eyeliner samt målade ögonbrynen, Ögonskugga,rouge och läppstift fick vänta. Jag körde sedan den 3 mil långa sträckan och på en lämplig parkeringsplats målade jag klart resten samt slängde av mig jeans och tröja. Satte även på mina högklackade boats. Tjejen jag skulle träffa var på bestämd plats och vi åkte sedan till pizzerian. När den var klar åkte vi till hennes studentbostad det kändes ganska nervöst men har man gått bland tusentals människor och shoppat så ”ler”. Det gick i alla fall bra och när pizzorna var uppätna åkte vi iväg till ett RFSL cafe där vi satte oss ner bland öppensinnade människor och smälte maten i våra proppmätta magar.
På det hela taget en mycket trevlig kväll och en ny utmaning avklarad.