Arkiv för mars, 2002

Påskafton.


söndag, mars 31st, 2002

Även den här helgen bar det iväg till storstadsdjungeln, denna gång för ett besök på en tjejklubb. Vilken jag numera har medlemskort till i mitt tjejnamn.
Eftersom jag nu varit ute som tjej i lite olika miljöer kan jag konstatera att det är på just den här typen av ställen jag trivs bäst, kanske beroende på att jag ju är hetero till min läggning men kanske mest för att miljön känns mer avspänd och städad.
Då det var påskafton just denna kväll kändes det lite extra nervöst att vara på stan i och med att det säkerligen är större risk att råka ut för otrevligheter men allt avlöpte väl. Jag var även denna gång ute med en riktig tjejkompis (samma som föregående helger). Hade därför lite på känn att jag återigen kanske skulle bli ensam transa på plats (detta faktum har dock inte på något vis kännts obehagligt de tidigare gångerna men ändå). Men riktigt så blev det inte utan tre transor jag träffade tidigare dök upp vilket ju var trevligt.
Dessutom träffade jag några mycket trevliga riktiga tjejer som jag chattat med vilket var jättekul. Ännu en lyckad kväll till ända.


Shoppingtur.


lördag, mars 23rd, 2002

En ny tuff utmaning vars tanke kittlat mig på sistone är en shoppingtur ombytt mitt på ljusa dagen. Eftersom jag kommit fram till den enkla slutsatsen att det borde vara ofarligare att gå ut som tjej på dagen så borde det ju vara genomförbart. Jag hade därför några dagar innan ringt och hört med samma tjej som jag var ute med förra veckan. Hon tyckte det skulle bli kul och jag åkte därför till henne redan kvällen innan. Jag kontaktade även min tv väninna som efter mycket om och men vågade sig ut.
Både jag och tjejkompisen kände oss bra nervösa (kompisen var nog faktiskt mer nervös än jag) när vi stegade ut från hennes lägenhet för att ta spårvagnen in till stan. Då jag ville smälta in i omgivningen så osynligt som möjligt valde jag ett par lila dambyxor att ha på mig vilket ju visserligen kändes lite tråkigare men jag hade ju mina boats med 8cm klack som gjorde att känslan blev den rätta.
På spårvagnen blev vi dock båda lugna då det visade sig att ingen så mycket som höjde på ögonbrynen vid åsynen av mig. Nöjda gick vi av spårvagnen och gick bland mängder av folk, inte särskilt många av dem reagerade och de få som gjorde det bara log.
Min tv väninna Alexandra hade efter många våndor fram och tillbaka bestämt sig och blivit färdig och mötte upp oss inne i stan. Jag märkte dock ganska snart att man blev mycket synligare för folk när man var två tvs och Alexandra tyckte nog det var än mer jobbigt än mig då hon ganska snart var nöjd med sin vistelse på stan. Vi följde henne därför tillbaka till sin bil sa adjö och återvände in för lite shopping. Några kläder blev det dock inte men däremot en hel del smink och smycken. Var först väldigt nervös för att betala eftersom jag då skulle bli tvungen att prata men personalen i kassorna bara log så det kändes ok.
Efter att vi vilat hemma hos tjejkompisen begav vi oss på kvällen till samma klubb som helgen innan för att roa oss. Även denna kväll förlöpte på ett trevligt sätt och man kunde sedan somna gott efter en härlig och speciell dag.


Klubbing.


lördag, mars 16th, 2002

Dags att göra ett besök på en klubb jag tidigare bara ätit på. Planeringen från början var att jag skulle gå ut med en annan tv till detta ställe, men eftersom vederbörande inte riktigt var i form för det ringde jag en riktig tjejkompis jag träffat via chat och frågade om hon var sugen på att gå ut vilket hon var. Jag visste innan jag ringde att detta skulle innebära resa med spårvagn som ensam tv vilket kändes som en ny utmaning. Efter ombyte hos tjejen tog vi oss till spårvagnen det hela var ganska odramatiskt men jag var ganska nervös ska erkännas. Hur som helst blev det inga kommentarer och ingen som kikade särskilt mycket på mig heller vad jag kunde se.
På klubben blev det mycket dansande till discodunk och vi hade sammanfattningsvis en mycket trevlig kväll. Att jag sedan var ensam tv på plats tänkte jag nästan inte på.


Tredagars.


söndag, mars 3rd, 2002

Sista kvällen på den hektiska tredagars trans touren blev ett besök på Indigos tjejfest i Malmö. Det blev en mycket lyckad tillställning där jag träffade bl a några personer jag chattat med och som visade sig lika trevliga som på chat och telefon. Är man dessutom ickerökare som jag var detta stället riktigt bra eftersom det var ganska stort och därmed inte världens rökmoln hängande i lokalen.


Bussresa.


fredag, mars 1st, 2002

Åkte tidigt på morgonen en ganska lång bussresa för att hälsa på en tv väninna i malmö. På kvällen fick jag vara med om mycket nya erfarenheter. Första taxiresan och tågresan som tjej bar till Köpenhamn. Väl där var det en mäktig känsla bara att gå på stan, men vi gick i alla fall till en klubb vi bestämt oss för. Dessvärre var där ovanligt lite folk och många killar och gubbar som tänder på transor vilket ju inte riktigt är min grej så det kändes lite olustigt men samtidigt var det en nyttig erfarenhet.