Arkiv för februari, 2002

Späckad helg.


torsdag, februari 28th, 2002

Här började en späckad helg åkte till en tv väninna på större ort för att gå på fetish klubb för andra ggn. Det speciella denna gång var att jag talat om min lilla hobby för en nära tjejkompis samt fått henne att hänga med till fetish klubben. Så något nervös mötte jag och min kompis upp henne där hon parkerat. Sedan gick vi för att äta lite innan vi gick till fetishklubben. Mycket glad över de positiva reaktioner tjejkompisen visade kul att nu någon jag känner sen tidigare vet och tar det bra och för det oskyldiga beteende det faktiskt är.


RFSL.


torsdag, februari 21st, 2002

Var i RFSLs klubblokal för café kväll detta var första gången jag var ute som tjej mitt i veckan. Bytte denna gången om hos en Ts väninna tog alltså inga risker men hade en trevlig kväll.


Openminded kväll.


lördag, februari 16th, 2002

Openminded kväll i RFSLs regi på ett uteställe nära hemorten. Tyckte det skulle va spännade att gå jag visste dock att jag med stor sannolik skulle bli ensam tv på plats men jag beslutade mig alla fall för att gå ville dock inte riskera för mycket denna gång utan sminkade det mesta i garaget och bytte även om där. Därefeter körde jag iväg till tillställningen där två Ts kompisar mötte upp. På plats var i övrigt mest homosexuella människor. På det hela taget hade jag väl en trevlig kväll och körde hem och gick upp till mig fullt ombytt, rätt mäktig känsla.


Fika.


fredag, februari 1st, 2002

Planeringen var väl egentligen att luncha ombytta med tjejen vi pratat med på den lesbiska klubben en vecka tidigare. Dock ville inte min kompis det utan vi gick dit och lunchade ändå vilket var mycket trevligt.
På eftermiddagen blev det fika med en annan trevlig riktig tjej jag pratat med. Härligt med öppna människor.