Arkiv för januari, 2002

Storsta’n igen.


torsdag, januari 31st, 2002

Åkte till storstaden igen denna gång med en Fetish fest i åtanke.Kom dock till staden ganska sent min tv väninnan var modig och mötte upp ombytt på stationen själv hade jag väl bytt om men hade vanliga kläder över och sminkningen hade jag ju kvar så in till festen kom vi väl inte förrän 22:30. Vi parkerade dock ganska långt ifrån själva klubben så det blev väl ca en kilometers promenad i högklackat. Väl där mötte en medlem på klubben upp oss så vi kom in. Det var alla möjliga varianter på folk och jättehäftigt. Speciellt roligt var det att möta alla de ansikten man chattat med i verkligheten. På vägen tillbaka till bilen kom ett gäng killar emot oss den ene stannade upp och sa stopp och skulle sedan zooma in oss med händerna. Han var nog visserligen lite full men han trodde nog bara vi var snygga tjejer lite kul.


Besök.


lördag, januari 26th, 2002

Hälsade på min tv väninna i storstaden kom tidigt dit men det tog ändå lång tid att göra oss iordning åkte sedan in till staden för ett besök på en lesbisk klubb som rekomenderats som transvänlig. Känslan att promenera fullt ombytt bland vanligt folk var svårbeskriven men speciell och trevlig, ingen tycktes reagera och tro något annat än att det var två tjejer som gick där.
När vi gick in hälsade en manlig vakt oss välkommna för att i nästa stund stoppa två killar som försökte ta sig in. Tjejerna som tog betalt log och var trevliga och vi skaffade tom medlemskort i våra tjejnamn. Verkligen häftigt på ett ställe så förbjudet för killar. Totalt blev vi 5 stycken tvs på plats varav 4 av oss höll ihop vid ett bord under kvällen.
Kom även en mycket trevlig tjej och pratade med oss under kvällen.


Äventyr.


lördag, januari 19th, 2002

På nya äventyr avverkade nästa stora utmaning.
Bestämmde att träffa en tv på en ort ca 3 mil bort.
Efter många våndor hur jag skulle ta mig ner för trapporna och ut till bilen i garaget beslöt jag mig för att helt enkelt byta om helt och sminka mig bara öppna dörren och chansa. Rätt nervöst var det eftersom det var ganska tidigt på kvällen och när som helst kunde det ju vara någon som kom in där nere eller var på väg ut. Men jag kom ut obemärkt och traskade iväg till bilen. Klädseln för dagen bestod av Lång svart klänning med cerise cardigan över samt min nyinskaffade halvlånga rock, på fötterna blev det mina vanliga kängor för att kunna köra bilen.
Körde och njöt av känslan, väl framme parkerade jag och tog mig in (lite folk såg mig nog på avstånd men de kan inte reagerat annat än att det var en tjej som parkerade). Väl inne hos väninnan diskuterade vi diverse spörsmål och hade det trevligt. Åkte hem ganska sent så det var inga problem, körde dock inte in bilen i garaget utan parkerade på en parkering i närheten ville sedan nästan inte gå in utan gick och låst garaget och tog det ganska lugnt innan jag tog mig upp.
Vilken härlig dag och wow vilken kick.


Storsta’n.


fredag, januari 18th, 2002

Var i en storstad och träffade en tv väninna fast som bröder. Det var första gången vederbörande visade sig för någon som visste om att han var tv (kul att få ett sånt förtroende). Helt klart en person man kommer ha mycket kul tillsammans med i fortsättningen.
Vi shoppade lite i vår manliga skepnad, köpte bland annat var sin kappa eller rock vad man nu ska kalla det, hur som helst var det tag två betala för en så det blev billigt. Jag köpte en vinröd jättefin. Köpte även bh trosa samt en del smink. Ska bli spännande att göra detta som lindali.


Promenad.


onsdag, januari 16th, 2002

Ruskigt tidigt på morgonen vågade jag mig ut på en promenad runt kvarteret. Beslutade mig för att tända i trappuppgången dels för att det skulle verka underligt om man inte gjorde det samt att det är lurigt nog ändå att gå nerför trappor med 8cm klack på boatsen. Det kändes som jag skulle väcka hela huset men det gick nog bra och det var en härlig känsla. Hade förutom boatsen en knälång klänning och en neutral röd jacka.