Arkiv för 2001

Handlade tjejkläder.


fredag, december 21st, 2001

Köpte mitt första tjejplagg över disk. Det blev ett nattlinne som jag bad dem slå in som julklapp. Ganska oskyldigt och lätt att köpa det särskilt i juletid kan tyckas. För mig var det dock inte så lätt man har ju många spärrar att öppna som tv.
När jag först var på väg in i affären kom det folk jag kände så jag fick avvakta en halvtimma och gick efter stor vånda in i affären. Ut kom jag alla fall osedd av personer jag känner tror jag och kände mig väldigt nöjd efteråt.


Efter en veckas vånda.


måndag, december 10th, 2001

Efter en veckas vånda grep jag i fredags slutligen telefonluren och anmälde mig till en tv träff med Fpe-s. Det var verkligen jättetrevligt och jag hade nog ångrat mig väldigt om jag inte gjort det.
På lördagen var jag fruktansvärt nervös jag skulle ju nu få visa mig som Lindali för första gången, ett jobbigt steg som säkerligen bara en liten klick av alla tvs där ute vågar ta. Jag började med att byta till ganska neutrala tjejkläder (dambyxor och dampolo) i garaget. sedan körde jag iväg de ca 14 milen alldeles själv med mina funderingar. När jag var 3 mil från målet vågade jag sätta på peruken. Väl framme mötte en chatkompis upp mig och vi gick in. Man undrade verkligen vad man gett sig in på i början och det kändes lite underligt att säga att man hette Lindali i receptionen. Men det gick bra och vi gick sedan upp och gjorde oss i ordning inför julbordet. Jag fick hjälp med min i princip första sminkning och blev rätt nöjd med resultatet det var en liten speciell känsla. Trodde dock det skulle vara mycket nervösare än det var att gå ner och visa sig i Klänning och högklackat men det kändes bara bra.
Det fanns inte bara transor där utan även en del sk Svenssons vilket gjorde det lite extra spännande men de flesta var förberedda. När jag skulle hämta om mat blev jag dock stående bland 5-6 svenssons vilket kändes lite märkligt men det gick ju bra och vilken känsla. Alla människor på träffen var väldigt olika men ändå lika och alla var otroligt trevliga så det var verkligen en upplevelse jag inte velat vara utan.
På hemvägen körde jag med peruk och allt tills jag var en mil hemifrån då jag la undan peruken men det övriga struntade jag i :-) . Det här har jag med stor säkerhet inte gjort för sista ggn.